Sıkça Sorulan Sorular için: Neye Sıkça Sorulan Sorular Paracard Bonus'la İlgili Mi

Yazar: Kartal Kaya Geo: London, UK Okuma Süresi: 1 dakika
Garanti BBVA ATMlerinden kartla yapılan fatura ödemeleri aşağıdaki gibidir: Elektrik - Ayedaş, İstanbul Bedaş, Tedaş, Tedaş Online, Telekomünikasyon - Turk Telekom, Turkcell, Vodafone, Superonline, Avea, Thuraya ve Kablonet, Sabancı Telekom, TelcoTurk, Gisad Telekom, Tellcom, Koç Net, Türksat, Kaya Telekom, Millenicom Telekom, NetOne Telekom, Global İletişim. Doğalgaz ödemeleri olarak; İGDAŞ, İzmir Gaz, Bursagaz, BOTAŞ, Eskişehir AGDAŞ, Adapazarı Gaz, HSV Kayseri Doğalgaz, İnegöl Gaz, Armagaz, Ordaş, Orlu Gaz, Balıkesir Gaz mevcuttur. Özel firma ödemeleri ise; Digiturk, Schindler Asansör, Digitech KKTC, Turkcell, Tupperware, Gaziantep OSB'den oluşmaktadır. Su ödemeleri arasında ise; İzmir Su, İstanbul Su, İSKİ, Ankara Su, ASKİ, Manisa Su, Gaziantep Su, Adapazarı Alçe, Nazilli, Kütahya, İzmit, Isparta, Bafra ve Söke bulunmaktadır. Ayrıca, Paracard Bonus ile Bilkent, Boğaziçi, Celal Bayar, Anakkale 18 Mart, Dicle, Doğu Akdeniz, Ege, Erciyes, Galatasaray, Gaziantep Mustafa Kemal Üniversitesi, Muğla, Niğde, ODTÜ, ODTÜ Yurt Tahsilatları, Pamukkale, Pamukkale Üniversitesi Yaz Okulu, Sütçü İmam, TOBB, Uludağ, Adıyaman Üniversiteleri, 10 Milyar Meşe, Palamudu, Türk Eğitim Vakfı, Türk Hava Kurumu, AdakBağış, Fitre, Zekat, Tarih Vakfı, Doğal Hayat Koruma Vakfı, Ekül Ege Orman Vakfı, Deniz Yıldızları Eğitim Kurumları, Boğaziçi Üniversitesi Vakfı, Niğde AGDAŞ Eğitim Vakfı, TEGV, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Toplum Gönüllüleri Vakfı, LÖSEV Ankara, Lösemili Çocuklar Vakfı, Deniz Feneri Derneği, Türkiye Kızılay Derneği, Baba Beni Okula Gönder, Burs Projesi, Akuta Destek, Kızılay, Filistin ve Lübnana Destek gibi pek çok yerde kullanılabilmektedir. Paracard Bonus ile günlük para çekme limitleri segment bazlı değişiklik göstermektedir.

ATM'de yurtiçi ve yurtdışı olarak para çekme limitlerini Garanti BBVA Cep Şubesi Hesap ve kart adımından kart seçilerek Limit Değişikliği butonuyla segment içerisinde izin verilen tutara göre değiştirebilmektedir.

Paracard Bonus ile Troy ile internetten harcama özelliğini değiştirebilmek için Müşteri İletişim Merkezi (444 0 333), Şubeler, BonusFlaş, Daha Fazlası, Ayarlar, Kart Ayarları, Internet Üzerinden Alışveriş, Garanti BBVA Mobil Hesaplar ve Ürünler, Kartlar, Tercihini değiştirmek istediğiniz kart, İnternet üzerinden alışveriş gibi kanallardan yapılabilmektedir.

Yorumlar(0)