WhatsApp Web'de giriş geçmişini nasıl kontrol edebilirim

Yazar: Kartal Kaya Geo: London, UK Okuma Süresi: 1 dakika
WhatsApp'ın önce akıllı cep telefonları ile sınırlı olduğunu gören insanlar, bu platformdaki iletişimin erişimi ise oldukça memnundu. Ancak, zamanla bu erişim giderek daha fazla kullanıcının daha fazla rahatlık için PC'lerine ve Dizüstü Bilgisayarlarına bağlanmasıyla sonuçlandı. Günümüzde, WhatsApp kullanan PC veya dizüstü bilgisayar kullanıcılarının cihazları en az bir veya iki kez bağlamaları gerekir. Ancak, ilk kez bunu yapacak olanlar için ciddi sorularınız olabilir. Örneğin, akıllı telefonunuzdan WhatsApp Web etkinliğini kontrol edebilir misiniz? Bir arkadaşınızın cihazından giriş yaparsanız ve unutursanız ne olur? WhatsApp Web giriş geçmişinizi nasıl kontrol edersiniz? İşte bugünlerde sizin için yanıtını bulacağımız tüm bu soruları açıklayacağız. PC veya dizüstü bilgisayarlarda kullanıldığında, WhatsApp Web, ana cihazın her zaman akıllı telefonunuz olduğundan, web ile ilgili kontrol etmek istediğiniz her şey telefonunuzda olacaktır. Dolayısıyla, WhatsApp Web giriş geçmişinizi kontrol etmek isterseniz, aşağıdaki adımları izleyerek bunu yapabilirsiniz. Bazı kullanıcılar, herhangi bir çıkış yapmamayı tercih ederler ve cihazların daha uzun bir oturum için ayarlandığını alışkındıklarından, başka birinin bilgisayarını kullanırken aynı şeyi yapabilirsiniz. Bunu yaptıysanız ve çıkış yapmayı unuttuysanız ya da hesabınızda sayısız kullanıcı olduğundan şüpheleniyorsanız, nasıl kontrol edileceğini açıklayacağız. WhatsApp Web etkinliklerini kontrol etmek için akıllı telefonunuzun bildirim penceresinde şu mesajı görebilirsiniz: WhatsApp Web şu anda etkin. Bu mesaj, hesabınızın şu anda bir bilgisayarda kullanıldığını gösterir. Bu nedenle bu bildirim görülmesi durumunda bir yerde başka bir arkadaşınızın hesabını tek başına kullandığını gösterir.

Ancak, panik olmadan önce, hayal kırıklığını önlemek için bu sorun için basit bir çözüm olduğunu hatırlamak gerekir. Son bölümde nasıl WhatsApp Web hesabından çıkış yapacağımızdan bahsettik. Bunu hem bilgisayarınızda hem de akıllı telefonunuzda yapabileceğimizi tartıştık.

Eğer bilgisayara erişimi yoksa ve sorununuzu çözmek için akıllı telefonunuzu kullanmanız gerekiyorsa, adımları izleyerek bunu yapabilirsiniz.

Yorumlar(0)